Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Νέα απόπειρα απόφασης για δημοπράτηση των έργων της Αττικής

Μια νέα προσπάθεια να αποσπάσει απόφαση του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ (Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής), για τη δημοπράτηση των τεσσάρων μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων της Αττικής, επιχειρεί ο πρόεδρός του (και περιφερειάρχης Αττκής) κ. Σγουρός. Η συνεδρίαση έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, 29/2, στις 3 μ.μ.. Η ημερήσια διάταξη βρίσκεται εδώ:

Η προηγούμενη απόπειρα είχε ματαιωθεί (επίσημα, λόγω έλλειψης απαρτίας), κάτω από την πίεση της παρουσίας πολιτών και εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση. Και αυτήν τη φορά, η "Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων" καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να μην περάσει ο συγκεκριμένος σχεδιασμός:

την Τετάρτη 29/2, στις 2 μ.μ., στο κτίριο του υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου - Χολαργός, απέναντι από το Πεντάγωνο). 

Ήδη, σχετικό κάλεσμα έχει απευθύνει η παράταξη ΑΣΚ-ΟΤΑ, ενώ αναμένεται και απόφαση από την ΠΟΕ ΟΤΑ.

Αυτήν τη φορά, στην ημερήσια διάταξη έχει περιληφθεί σαν θέμα και η έγκριση δαπάνη και διάθεση πίστωσης για την απόδοση αντισταθμιστικών οφελών στο δήμο Φυλής, έτους 2012. Προβλέπεται να ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση του ΔΣ για τον προϋπολογισμό του 2012.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου