Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Εξελίξεις υπονόμευσης του αγώνα στην Ευκαρπία


Σε νέα φάση μπαίνει ο αγώνας των κατοίκων της Ευκαρπίας, κατά του ΣΜΑ, αφού φαίνεται ότι δρομολογούνται νέες εξελίξεις:
·         Την Παρασκευή 17/8, ο δήμαρχος Π. Μελά, σε ζωντανή εκπομπή στο TV100, δήλωσε ότι είναι υπέρ του ΣΜΑ, κάνοντας στροφή 180ο, σε σχέση με τη μέχρι τώρα στάση του.
·         Τη Δευτέρα 20/8, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Την Τετάρτη 22/8, στις 11.30 π.μ., έχει καλέσει ο δήμος συνάντηση εργασίας για το ΣΜΑ, μεταξύ του δικτύου των φορέων, του δήμου και του ΟΤΑ
·         Την Πέμπτη 23/8, στις 7.30 μ.μ., γίνεται δημοτικό συμβούλιο με θέμα τη λήψη απόφασης για το ΣΜΑ, σε μια προσπάθεια του δημάρχου να ανατραπεί το ομόφωνο ψήφισμα του ΔΣ του δήμου, το Φεβρουάριου του 2012.

Με βάση τα παραπάνω, το δίκτυο συλλόγων και φορέων προγραμματίζει τα παρακάτω:
·         Συνάντηση του συντονιστικού, τη Δευτέρα 20/8, στις 6 μ.μ., στο μικρασιάτικο σύλλογο. Θα ακολουθήσει η παρέμβαση στην επιτροπή διαβούλευσης του δήμου.
·         Την Τετάρτη 22/8, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία δημοκρατίας, θα γίνει έκτακτη ανοιχτή γενική συνέλευση, στην οποία θα γίνει ενημέρωση για τις συναντήσεις που θα έχουν ήδη γίνει, και θα παρθούν αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις.
·         Την Πέμπτη 23/8, στις 7.30 μ.μ., ΟΛΟΙ στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου