Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

"Στο πόδι" η Φυλή και το Γραμματικό

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση της απόφασης ένταξης στις ΣΔΙΤ των τεσσάρων νέων εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων της Αττικής, πράγμα που σημαίνει τη δρομολόγηση της άμεσης δημοπράτησής τους, ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά των κατοίκων της Αττικής. Ιδιαίτερα, αυτών που ζουν στις περιοχές, οι οποίες σχεδιάζεται να υποδεχτούν αυτές τις εγκαταστάσεις (Φυλή, Γραμματικό, Κερατέα). 

Πιο συγκεκριμένα: 

Η Επιτροπή Αγώνα Φυλής για το άμεσο, οριστικό και αμετάκλητο κλείσιμο της χωματερής Άνω Λιοσίων - Φυλής, καλεί σε συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2012, στις 18:30, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, στη Λεωφόρο Φυλής 169. Θα παρουσιασθούν στοιχεία της μελέτης και επίσης περιβαλλοντικές μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. 

Η Επιτροπή Γραμματικού - Μαραθώνα κατά των ΧΥΤΑ, καλεί σε Λαϊκή Συνέλευση το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Γραμματικό, στις 5.30 μ.μ., στο Κοινοτικό κατάστημα Γραμματικού. 

Πληροφορίες από την Κερατέα αναφέρουν ότι και εκεί, την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης στα όσα σχεδιάζονται από ΕΔΣΝΑ, περιφέρεια και κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου