Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Με νέες κινητοποιήσεις απαντούν στην τρομοκρατία οι κάτοικοι της Χαλκιδικής


Οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΧΑΛΔΙΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ καλούν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής, που υφίστανται την κρατική τρομοκρατία, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 2013 στις 11.00 στην Μ. Παναγία Χαλκιδικής (προσυγκέντρωση 10.00 στην Ιερισσό). Θα δοθεί συνέντευξη τύπου στις 13.00 στην Μ. Παναγία. Συμμετοχή στην κινητοποίηση της Χαλκιδικής

Η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των επιτροπών αγώνα Χαλκιδικής και να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής 24/2, στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής. Καλεί τους-τις ενδιαφερόμενους-ες να δηλώσουν συμμετοχή στο attiki.forum@gmail.com.

Στο μεταξύ, στην πανεργατική απεργία και συγκέντρωση της Αθήνας (Τετάρτη 20/2) η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (της Αττικής) πραγματοποίησε εξόρμηση ενημέρωσης, με το μοίρασμα ανακοίνωσης και με συμμετοχή στην πορεία, κάτω από πανό με το σύνθημα «οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται - Κάτω τα χέρια από τις Σκουριές»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου